Rüyada yüksekte olup korkmak

Rüyada yüksekte olup korkmak yeni maddi kapıların size açılacağın, mutlu olunacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, isteklerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksekte olup korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerde korkmak büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten korkmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak kendisini iyi hissedeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak malını ve canını riske edeceğine, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden korkmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, yarar getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments