Rüyada yüksekte olmak ve korkmak

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, çok dikkat çekeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sağlık ve şifa bulacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak gördüyseniz:

  • Yanlış alanlara para yatırabilirsiniz.

Rüyada çok yüksekten korkmak eş ve evlat sahibi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerde korkmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sermayesinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yüksekte korkmak ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yükseklik korkmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten korkmak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, dış ticarete atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments