Rüyada yüksek yerde ağlamak

Rüyada yüksek yerde ağlamak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kulluk derecesinin artmasına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerde ağlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Rüyada yüksek yerde ağlamak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek kafasının sakinleşeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments