Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, büyük bir servete kavuşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek merdiven inmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine işarettir.

Rüyada yüksek merdivenden inmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çok sayıda borca gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten merdivenle inmek umutlarının biteceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments