Rüyada yüksek katta oturmak

Rüyada yüksek katta oturmak edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katta oturmak gördüyseniz:

  • Belli durum veya koşullara yavaş tepki göstermek bazı konuların devamlılığını etkileyebilir.

Rüyada yüksek katta oturmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada en üst katta oturmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bodrum katta oturmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst katta oturmak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada alt katta oturmak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada üçüncü katta oturmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katta ev almak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak sosyal hayatını da askıya alacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments