Rüyada yüksek katta ev almak

Rüyada yüksek katta ev almak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katta ev almak gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek katlı ev görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek katta ev almak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına inanılır.

Rüyada yüksek kata taşınmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek katta olmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments