Rüyada üst katta oturmak

Rüyada üst katta oturmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maceralara atılacağına, gönül sızılarının dineceğine, makam ve söz sahibi olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada üst katta oturmak gördüyseniz:

  • İmajınızda yapacağınız yenilikler olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada üst katta oturmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada en üst katta oturmak aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada en üst kattan ev almak etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst kat görmek adım atarken çok zorlanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst katta olmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en üst kata çıkmak çok güzel çalışmalar yapacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments