Rüyada alt katta oturmak

Rüyada alt katta oturmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada alt katta oturmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada alt katta oturmak mutlu ve hafif hissedeceğine, arzuların yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada üst katta oturmak rızıksız kalacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada en üst katta oturmak kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada üçüncü katta oturmak hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek katta oturmak kırgınlıklar yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bodrum katta oturmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada alt katta ev görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada alt kata inmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments