Rüyada yüksek katta olduğunu görmek

Rüyada yüksek katta olduğunu görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katta olduğunu gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda ya da yardım faaliyetlerinde yer almanız bir anlaşmaya ya da para getirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Rüyada yüksek katlı bina görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek kata çıkmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, işlerinin başarılı olacağına işarettir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına yorulur.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek bol kazanç elde edileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katta ev almak ününü ülke dışına taşıyacağına, mutluluğunun artacağına inanılır.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek geçiminin güçleşeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek kata taşınmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments