Rüyada yüksek katlı apartman görmek

Rüyada yüksek katlı apartman görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada yüksek katlı apartman gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok katlı apartman görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek apartman görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek apartman görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, haksızlıklara da karşı geleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olmak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak hilekar ve zayıf tanıdığa, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments