Rüyada yüksek katlı binalar görmek

Rüyada yüksek katlı binalar görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, saygı göreceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı binalar gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüksek katlı bina görmek içinin hafifleyeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç katlı bina görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki katlı bina görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok katlı bina görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada katlı bina görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok katlı binalar görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments