Rüyada yüksek kata taşınmak

Rüyada yüksek kata taşınmak faydalı şeyler yapacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işarettir.

Rüyada yüksek kata taşınmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklik yapmanız ne kadar zor görünse de, size iyi hissettireceği kesin gibi görünüyor.

Rüyada yüksek kata taşınmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işlerinin günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada zemin kata taşınmak yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işarettir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine yorulur.

Rüyada bodrum kata taşınmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yaşadığı stresin biteceğine yorulur.

Rüyada en üst kata taşınmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada üst kata taşınmak bunalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments