Rüyada yüksek kata çıkmak

Rüyada yüksek kata çıkmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, önünü açacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek kata çıkmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, içine kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek kata çıkmak önemli kişi haline geleceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sohbetinin bozulacağına inanılır.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada yüksek katlı ev görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yüksek katta ev almak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek kattan düşmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek katlı bina görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments