Rüyada çok katlı bina görmek

Rüyada çok katlı bina görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada çok katlı bina gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada çok katlı bina görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına inanılır.

Rüyada katlı bina görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, refaha erişileceğine işaret eder.

Rüyada iki katlı bina görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katlı bina görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada üç katlı bina görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çok katlı binalar görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments