Rüyada katlı bina görmek

Rüyada katlı bina görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, yaklaşan güzel günlere işaret eder.

Rüyada katlı bina gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda başarısız olmanız için gerekli tüm baskıyı üzerinizde kuruyor olabilir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hayırlı işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada katlı bina görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek katlı bina görmek yeni girişimlerde bulunacağına, bir süre belini doğrultamayacağına işarettir.

Rüyada çok katlı bina görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok katlı binalar görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada üç katlı bina görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki katlı bina görmek isteklerine kulak vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments