Rüyada çok katlı binalar görmek

Rüyada çok katlı binalar görmek verilen  sözlerin tutulacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok katlı binalar gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Rüyada katlı bina görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı bina görmek güzel günlerle tanışılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki katlı bina görmek işinin de hep yürüyeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç katlı bina görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına işarettir.

Rüyada çok katlı bina görmek sorunlarını bitireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hatalarını fark edeceğine yorulur.

Rüyada çok katlı binalar görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments