Rüyada üç katlı bina görmek

Rüyada üç katlı bina görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üç katlı bina gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada çok katlı bina görmek çok büyük bir rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada üç katlı bina görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine delalettir.

Rüyada katlı bina görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada yüksek katlı bina görmek birçok ortaklık kurulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet eder.

Rüyada çok katlı binalar görmek muradına eremeyeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulur.

Rüyada iki katlı bina görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İbrahim için

Merhaba rüyada üç katlı heryani camdan bina gördüm çok güzeldi bu rüya neanlama geyor