Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, keyfe kavuşacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sevdiklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek stresten uzaklaşılacağına, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments