Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, el üstünde tutulacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kişinin yaşamının değişeceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek hayatına bakacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments