Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, örnek insan olacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vermelisiniz.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına yorulur.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments