Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına inanılır.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments