Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek iş hayatında değişiklik yapacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, her zaman haklının yanında olacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden aşağı inmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten aşağı inmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek yaptığı hataları düzelteceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments