Rüyada bir yerden aşağıya düşmek

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, hoş muhabbette olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, çok para kazanılacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine delalettir.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek sağlığının kötüye gideceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden aşağıya düşmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments