Rüyada yüksek yerden suya bakmak

Rüyada yüksek yerden suya bakmak kazancın ikiye katlanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler nasıl bir yön çizeceğinize karar vermenizi sağlayabilir.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden bakmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden bakmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments