Rüyada çok yüksek bi yerde olmak

Rüyada çok yüksek bi yerde olmak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, de zenginliğe kavuşacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksek bi yerde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerde olduğunu görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden geçmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden ev almak toplum içindeki saygınlığının artacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde olmak artık daha dikkatli davranacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments