Rüyada yüksek duvar görmek

Rüyada yüksek duvar görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine yorulur.

Rüyada yüksek duvar gördüyseniz:

  • Nedensiz şekilde artan ilgi sizi memnun edebilir.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir duvar görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulur.

Rüyada yüksek duvarda oturmak korkularının ve kuruntularının biteceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek duvardan atlamak stresten uzaklaşılacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek duvardan inmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına yorulur.

Rüyada yüksek duvara çıkmak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments