Rüyada yüksek bir duvar görmek

Rüyada yüksek bir duvar görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, yarasını saracağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir duvar gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde yaşanabilecek bir değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, anne baba ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek duvardan atlamak mutsuz ve hasta olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir duvardan düşmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yüksek duvar görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir duvara çıkmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yıkılacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek duvarda oturmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek duvarda yürümek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments