Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, düşmanını alt edeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada toprak duvara tırmanmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarına tırmanmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami duvarına tırmanmak planlarının gerçekleşeceğine, dertlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düz duvara tırmanmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik duvara tırmanmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments