Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalettir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalettir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada binadan aşağı bakmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, oğlu evli ise boşanacağına işarettir.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments