Rüyada binadan aşağı bakmak

Rüyada binadan aşağı bakmak karamsar ve umutsuz olacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, zor bir duruma düşüleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, karlı işler alacağına işaret eder.

Rüyada binadan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına inanılır.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada binadan aşağı bakmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada binadan aşağı düşmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments