Rüyada yüksek binaya tırmanmak

Rüyada yüksek binaya tırmanmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak darp edileceğine, edilen duaların tutacağına işaret eder.

Rüyada bir binaya tırmanmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada binaya tırmanmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bina tırmanmak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine yorulur.

Rüyada binaya tırmandığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada binalara tırmanmak böylelikle yüzünün güleceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada binadan tırmanmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments