Rüyada binadan tırmanmak

Rüyada binadan tırmanmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada binadan tırmanmak gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Rüyada binaya tırmandığını görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada binadan tırmanmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine alamet eder.

Rüyada bir binaya tırmanmak çocuk sahibi olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Rüyada binalara tırmanmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada binaya tırmanmak eski enerjisini bulacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına tabir olunur.

Rüyada bina tırmanmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments