Rüyada binaya tırmanmak

Rüyada binaya tırmanmak önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına inanılır.

Rüyada binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada bina tırmanmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binaya tırmandığını görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada binalara tırmanmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına delalettir.

Rüyada binadan tırmanmak borçların hafifleyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir binaya tırmanmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada binaya tırmanmak sorunlu bir döneme gireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tuğra Yaşar Yalçın

Rüyamda bir büyük spor salonunda uzun bir ipe tırmanmak ve en yükseğe çıkmak sonradan arkadaşlarımın beni alkışlaması sonradanda ordan ipten aşağıya atlamak sonradan arkadaşlarımın beni alkışlaması
Neye işaret eder inş hayırlı rüyadır