Rüyada binalara tırmanmak

Rüyada binalara tırmanmak kişinin zor günlerden geçeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada binalara tırmanmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşabileceğiniz ortamlara girebilir, keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada binalara tırmanmak tüm düzenin alt üst olacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bina tırmanmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Rüyada binadan tırmanmak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bereket ve huzur getireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir binaya tırmanmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binaya tırmandığını görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada binaya tırmanmak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments