Rüyada yüksek pencereden bakmak

Rüyada yüksek pencereden bakmak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, kalben çok rahat edileceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek pencereden bakmak gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerini değerlendirmeli, iş başvurularında bulunmalı veya kazançlarınızı arttırabileceğiniz yolları zorlamalısınız.

Rüyada yüksek pencereden bakmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, keyfe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pencereden aşağı bakmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulur.

Rüyada açık pencereden bakmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada pencereden kara bakmak her türlü konforsa sahip olunacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada evin penceresinden bakmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada pencereden dışarı bakmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments