Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, neredeyse kahrolacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binadan düşen birini gördüyseniz:

  • Size bazı tavsiyelerde ya da yardımlarda bulunmak için sabırsızlanan kişiler olabilir.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek biraz dinleneceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan düştüğünü görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada yüksek binadan düşmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek kafa dağıtacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments