Rüyada yüksek binadan düşmek

Rüyada yüksek binadan düşmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, dertlerinin günden güne artacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binadan düşmek gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada yüksek binadan düşmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binalardan düşmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek evlat sahibi olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bina düşmek ihanete uğrayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten binadan düşmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada binadan aşağı düşmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada binanın tepesinden düşmek bazı konularda önayak olunacağına, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments