Rüyada yükseğe çıkıp korkmak

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bazı konularda önayak olunacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına inanılır.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak gördüyseniz:

  • Belli konuşma ya da tartışmalar çözüm yolları bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Rüyada yükseğe çıkıp düşmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına alamet eder.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments