Rüyada yükseğe çıkıp inmek

Rüyada yükseğe çıkıp inmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, malının ve parasının da artacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine inanılır.

Rüyada dağa çıkıp inmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada asansörle çıkıp inmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet eder.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya tabir olunur.

Rüyada ağaca çıkıp inmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments