Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek lüksünün artacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kazancının iki kat artacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, makbul olan şeylere, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek çok üzüntü yaşayacağına, önemli bir şahsiyet olacağına yorulur.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, istediği gibi hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek uykusuz geceler yaşayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle çıkıp inmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yalan söylemeye tabir olunur.

Rüyada yokuş çıkıp inmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada merdivene çıkıp inmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments