Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek kızı olanların da gelin edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek gönlündeki gibi sevileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet eder.

Rüyada dağa çıkıp inmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada merdiven çıkıp inmek işlerin büyük başarılar getireceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuş çıkıp inmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments