Rüyada yükseklere çıkıp inmek

Rüyada yükseklere çıkıp inmek mutluluğunun büyüyeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, hastalıktan şifa bulmaya delalettir.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına yorulur.

Rüyada ağaca çıkıp inmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkıp inmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada merdivene çıkıp inmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yokuş çıkıp inmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments