Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak yeni bir eve sahip olunacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, eğer işsizse iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak üzüleceğine, yıpranacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments