Rüyada yukarıdan aşağı kaymak

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, torunlarına dahi yeteceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, onurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak gördüyseniz:

  • Ekonomik, hukuki, duygusal veya vergiler v.b ile ilgili konularda sabrınız taşabilir, sabretmekte veya öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak hayaline kavuşacağına, iyilik ve hayır bulacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak hoş muhabbette olacağına, dinine bağlı kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak arzuların gerçekleşeceğine, kazancını artıracağına yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments