Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Gerekli tüm istihbaratı toplayıp, planlarınıza zararı olmayacak çözümler üretmeniz gerekebilir.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek olaylı günler geçireceğine, gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak faturaların biriktikçe birikeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments