Rüyada yukarıdan aşağı atlamak

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak malından ve parasından olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, bebek sahibi olunacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına inanılır.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek iş hayatının düzeleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kimden akıl soracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments