Rüyada yukarıdan aşağıya inmek

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek dedikodu edeceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, büyük özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments