Rüyada yukarı uçmak

Rüyada yukarı uçmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada yukarı uçmak gördüyseniz:

  • Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin.

Rüyada yukarıya uçmak yaşamının uzun olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarı uçmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çalışkan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yukarı doğru uçmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden yukarı uçmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yukarı zıplamak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yokuş yukarı gitmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarı çıktığını görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments