Rüyada yerden yukarı uçmak

Rüyada yerden yukarı uçmak aç kalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yerden yukarı uçmak gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada yerden yukarı uçmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada yukarıya uçmak bir bebek sahibi olacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada yukarı uçmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, mal ve rızkın çoğalmasına işaret eder.

Rüyada yukarı doğru uçmak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada yerden yukarı yükselmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kötü günlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada ayakları yerden kesilip uçmak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments