Rüyada yukarıya uçmak

Rüyada yukarıya uçmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kara kara düşüneceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yukarıya uçmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Rüyada yukarı uçmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada yukarı doğru uçmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, isabetli kararlar alacağına işarettir.

Rüyada yerden yukarı uçmak yeni bir araca sahip olunacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yukarıya uçmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şehri yukarıdan görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada yokuştan yukarı çıkmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments